ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER
Untitled Document
ENZİMLER
TANIMLAMA ÜRÜN ADI AKTİVİTE ETKİLERİ
STANDART FUNGAL ALFA AMİLAZ PARTNER AG  5 000 - 125 000 SKB + Hamurun gaz üretme kapasitesini artırarak ekmekte hacim artışı sağlar.
+ Fırın sıçraması ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
+ İnce ve parlak kabuk rengi ile homojen iç yapı sağlar.
+ Ekmekte bayatlamayı geciktirir.
PENTOZANAZ

HEMİSELÜLAZ

KSİLENAZ
PARTNER HG  İstenen ürün
kalitesine göre doz ayarlaması yapılır.
+ Hamurun işlenebilme toleransını artırır.
+ Hamurun elastikiyetini artırır. 
+ Ekmekte extra hacim artışı sağlar.
+ Ekmek içi beyazlığını artırır.
+ Ekmekğin kabuk yapısı ve rengi üzerine olumlu etki yapar.
+ Doz aşımında yüksek kullanım toleransı sağlar
GLİKOZOKSIDAZ   PARTNER GO 1500 unit/g + Hamur yapısını kuvvetlendirerek direnç artışı sağlar
+ Fermantasyon toleransını artırır.
+ Fırın sıçraması sağlar.
LİPAZ      
 
Copyright © 2009 ataer gıda