ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER

 

 
 
UN KATKI MADDELERİ

 
Ürün Adı Kullanın Amacı,
Ekmek ve hamur üzerinde Etkileri
Etkileri Dozajı
(100 Kg un)
PARTNER 100P POWER
Özellikle yoğun süne tahribatı görmüş zayıf unlar için kullanılır.
Unun enerji ve sedimantasyon değerlerini belirgin bir şekilde artırır
* Gluten yapısını kuvvetlendirerek hamurda direnç artışı sağlar.
* Fermentasyon dayanımını iyileştirir.
* Fırın sıçramasına ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
* Maximum hacim artışı sağlar.

50-100 g
PARTNER 100P
Özellikle yoğun süne tahribatı görmüş zayıf unlar için kullanılır.
Unun enerji ve sedimantasyon değerlerini belirgin bir şekilde artırır
* Gluten yapısını kuvvetlendirerek hamurda direnç artışı sağlar.
* Fermentasyon dayanımını iyileştirir.
* Fırın sıçramasına ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
* Maximum hacim artışı sağlar.

10-30 g
PARTNER 80P
Orta kuvvetli unlar için kullanıma uygundur.
* Paçalda oluşabilecek dalgalanmaların neğatif etkilerini tolere eder
* Fırında yoğurma hatalarını maximum seviyede önler.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma kapasitesini artırır.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte homojen gözenek ve ince kabuk oluşmasını sağlar

10-30 g
PARTNER 70P
Özellikle az miktarda süne tahribatı görmüş zayıf unlar için kullanılır.
* Gluten yapısını kuvvetlendirerek hamurda direnç artışı sağlar.
* Fermentasyon dayanımını iyileştirir.
* Fırın sıçramasına ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
* Maximum hacim artışı sağlar.

10-30 g
PARTNER 60P
Özellikle kısmen zayıf ve orta kuvvattli için kullanılır.
* Paçalda oluşabilecek dalgalanmaların neğatif etkilerini tolere eder.
* Olabilecek hamur ve ekmek hatalarını maximum seviyede önler
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma kapasitesini artırır.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte homojen gözenek ve ince kabuk oluşmasını sağlar

10-30 g
PARTNER 50P
Orta kuvvetli unlar için kullanıma uygundur.
* Fırında yoğurma hatalarını maximum seviyede önler.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma kapasitesini artırır.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte homojen gözenek ve ince kabuk oluşmasını sağlar

10-30 g
PARTNER 40P
Baklavalık, böreklik, ve özel amaçlı unlar için kullanılır.
* Hamurun direncini düşürmeden uzayabilirliğin artmasını sağlar.
* Hamura elastikiyet kazandırarak, açılma esnasında yırtılmayı önler.
* Son ürünün hamurlaşmasını engeller, ağızda erime
özelliği kazandırır.

10-30 g
PARTNER 30P
Pidelik ve lavaşlık unlar için kullanılması tavsiye edilir.
* Hamurun uzayabilirliğini artırarak yırtılma yapmadan maximum açılabilme sağlar.
* Hamurda lastiklenmeyi önler
* Pide ve lavaşta kurumayı önleyerek ürünün uzun süre taze kalmasını sağlar.

10-30 g
PARTNER 20P
Kuvvetli unlar için kullanıma uygundur.
* Gluten elastikiyetini artırarak hamurun kolay işlenebilmesini sağlar.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma dengesini sağlar.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte kabuk kurumasını önler.

10-30 g
PARTNER 10P
Orta kuvvetli unlar için kullanılması tavsiye edilir.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Fırında yoğurma hatalarını maximum seviyede önler.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma kapasitesini artırır.
* Ekmekte homojen gözenek ve ince kabuk oluşmasını sağlar.

10-30 g
Copyright © 2009 ataer gıda