ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER

       

UN KATKI MADDESİ

PARTNER 20P

Kullanım amacı, ekmek ve hamur üzerinde Etkileri
Kuvvetli unlar için kullanıma uygundur.
* Gluten elastikiyetini artırarak hamurun kolay işlenebilmesini sağlar.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma dengesini sağlar.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte kabuk kurumasını önler.

Dozaj
Un kalitesine göre 100 kg una 10-30 gr. Kullanılması önerilir.

Saklama Koşulları
Serin (max. 25 °C ) ve kuru yerde kapalı olarak muhafaza edilmelidir. 
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren bir yıldır.

Ambalaj
Standart 25 kg karton koli

 

Geri

Copyright © 2009 ataer gıda