ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER

       

UN KATKI MADDESİ

PARTNER 100P

Kullanım amacı, ekmek ve hamur üzerinde Etkileri
Özellikle yoğun süne tahribatı görmüş zayıf unlar için kullanılır.
Unun enerji ve sedimantasyon değerlerini belirgin bir şekilde artırır

* Gluten yapısını kuvvetlendirerek hamurda direnç artışı sağlar.
* Fermentasyon dayanımını iyileştirir.
* Fırın sıçramasına ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
* Maximum hacim artışı sağlar.

Dozaj
Un kalitesine göre 100 kg una 10-30 gr. Kullanılması önerilir.

Saklama Koşulları
Serin (max. 25 °C ) ve kuru yerde kapalı olarak muhafaza edilmelidir. 
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren bir yıldır.

Ambalaj
Standart 25 kg karton koli

 

Geri

Copyright © 2009 ataer gıda