ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER

       

UN KATKI MADDESİ

PARTNER 10P 

Kullanım amacı, ekmek ve hamur üzerinde Etkileri
Orta kuvvetli ve kuvvetli unlar için kullanılması tavsiye edilir.

* Fırında yoğurma hatalarını maximum seviyede önler.
* Hamurun gaz üretme ve gaz tutma kapasitesini artırır.
* Maximum hacim artışı sağlar ve bıçak açmayı iyileştirir.
* Ekmekte homojen gözenek ve ince kabuk oluşmasını sağlar 

Dozaj
Un kalitesine göre 100 kg una 10-30 gr. Kullanılması önerilir.

Saklama Koşulları
Serin (max. 25 °C ) ve kuru yerde kapalı olarak muhafaza edilmelidir. 
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren bir yıldır.

Ambalaj
Standart 25 kg karton koli

 

Geri

Copyright © 2009 ataer gıda