ATAER GIDA

 

EKMEK KATKI MADDELERİ

 

UN KATKI MADDELERİ
ATAER GIDA / ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ÇEŞİT EKMEK MİKSLERİ

 

ENZİMLER

       

UN KATKI MADDESİ

PARTNER 70P

Kullanım amacı, ekmek ve hamur üzerinde Etkileri
Özellikle az miktarda süne tahribatı görmüş zayıf unlar için kullanılır.

* Gluten yapısını kuvvetlendirerek hamurda direnç artışı sağlar.
* Fermentasyon dayanımını iyileştirir.
* Fırın sıçramasına ve bıçak açmaya olumlu etki yapar.
* Maximum hacim artışı sağlar.

Dozaj
Un kalitesine göre 100 kg una 10-30 gr. Kullanılması önerilir.

Saklama Koşulları
Serin (max. 25 °C ) ve kuru yerde kapalı olarak muhafaza edilmelidir. 
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren bir yıldır.

Ambalaj
Standart 25 kg karton koli

 

Geri

Copyright © 2009 ataer gıda